Bestellen
Barbecue & Gourmet pakketten
BBQ van de chef
- Portie gamba's 3 stuks p.p.
- Rosbieflapje in kruidenboter marinade
- Gemarineerd varkensfiletlapje
- Gekruid kipfiletje
- Huisgemaakte kipsaté met saus
- Hamburger / worst
- Heerlijk gemarineerd speklapje
- BBQ karbonaadje voorgegaard
- 3 Huisgemaakte sauzen
grill, knoflook, cocktail - 3 Soorten rauwkost met dressing
tok tok, slank, bloemkool. 130 gram p.p.
- Huisgemaakte kruidenboter
- Breekbrood 1st. / 5 personen
- Huzaren salade 100g p.p.
(5 stuks vlees per persoon,
verdeelt over deze 8 soorten)
- Extra rauwkost - per 100 gram
€ 1.75
Per persoon
voor ...... € 16.95

BBQ Royal
- Portie gamba's 3 stuks p.p.
- Zalm pannetje met groenten
- Rosbieflapje in kruidenboter marinade
- Gemarineerd varkensfiletlapje
- Kempische steak
- Huisgemaakte kipsaté met saus
- Varkensaas duo
- BBQ karbonaadje voorgegaard
- 3 Huisgemaakte sauzen
grill, knoflook, cocktail - 3 Soorten rauwkost met dressing
tok tok, slank, bloemkool. 130 gram p.p.
- Huisgemaakte kruidenboter
- Breekbrood 1st. / 5 personen
- Huzaren salade 100g p.p.
- Luxe vers fruit
(5 stuks vlees per persoon,
verdeelt over deze 8 soorten)
- Extra rauwkost - per 100 gram
€ 1.75
Per persoon
voor ...... € 19.75

BBQ populair
- Gemarineerde varkensfiletlapje
- Overheerlijk gemarineerd speklapje
- Gekruid kipfiletje
- Huisgemaakte kipsaté met saus
- Hamburger / worst
- 3 Huisgemaakte sauzen
grill, knoflook, cocktail - 3 Soorten rauwkost met dressing
tok tok, slank, bloemkool. 130 gram p.p.
- Huisgemaakte kruidenboter
- Breekbrood 1st. / 5 personen
- Huzaren salade 100g p.p.
(5 stuks vlees per persoon)
- Extra rauwkost - per 100 gram
€ 1.75
Per persoon
voor ...... € 13.50

BBQen met stokjes
- Gemarineerde biefspiesjes
- Huisgemaakte kipsaté met saus
- Kalkoen bruschetta
- Huisgemaakte shaslick
- Varkenshaassaté
- 3 Huisgemaakte sauzen
grill, knoflook, cocktail - 3 Soorten rauwkost met dressing
tok tok, slank, bloemkool. 130 gram p.p.
- Huisgemaakte kruidenboter
- Breekbrood 1st. / 5 personen
- Huzaren salade 100g p.p.
(5 stuks vlees per persoon)
- Extra rauwkost - per 100 gram
€ 1.75
Per persoon
voor ...... € 15,50

Vegetarische BBQ
Ook voor uw vegetarische gasten heeft slager Vugts een aantal mooie pakketten. Zo kunt u ongestoord deelnemen aan de bbq. Laat u lekker verwennen,
Pakket 1
● Gevulde champignons
● Gekookte maiskolf
● Groentespies
● Aardappelsalade
● Vegetarische bbq rauwkost
€ 15.95
Pakket 2
● Gekookte maiskolf
● gevulde aardappel met kruidenkaas
● Groentespies ( courgette paprika ui champignon gemarineerd met knoflook/peper marinade )
● Gevulde portobello ( spinazie paprika kruidenkaas )
● Aardappelsalade
● Vegetarische bbq rauwkost
€ 16.95
Per persoon
vanaf ...... € 15.95

Glassgrill
Het samenvoegen van diverse technieken brengt ons een nieuwe variatie in het gezellig culinair samenzijn. Glasgrillen geheel van deze tijd. Een gasgestookte barbecue, voorzien van een keramische glasplaat, die een hitte van 600°C kan verdragen. Door deze zeer hoge temperatuur schroeit het vlees nagenoeg meteen dicht. Glasgrillen is ook uiterst geschikt voor gevoelige vleessoorten zoals kip en kalfsvlees, maar ook voor vis. Door de dichte plaat geeft deze vorm van grillen mede de mogelijkheid van gebruik van reepjesvlees, roerbakgroente enz.
Vlees/Vis:
● Biefstukjes
● Kalfsoesters
● Varkenshaasmedallions
● Kip- en varkenshaas saté
● Varkens oesters
● Kalkoenoesters
● Lams filet
● Zalmmootjes
● luxe garnalen
● Wit vis
● luxe vis spiezen
● Diverse soorten reepjesvlees
Alle vleessoorten worden natuurlijk gemarineerd met de lekkerste marinade afgestemd op het soort vlees.
Toebehoren:
● Stok brood/ Breekbrood
● Kruiden boter
● Huzarensalade
● rauwkosten
● Vers fruit
● Rijst
● Eigen gemaakte sausjes
● Uiteraard kunt u dit alles naar eigen wens samen stellen.
Plaat is geschikt vanaf 40 personen
Extra optie : braadmeester a 55 euro per uur ( minimaal 2.5 uur )
Indien nodig berekenen wij €25,- voor het schoonmaken van de glasgrill
Voor de glasgrill maken wij altijd een passende offerte
Prijs op aanvraag
Per persoon
Prijs op aanvraag

Gourmet
- + Bekijk het pakket +
Gourmetten is de moderne, makkelijke manier om lekker lang te bakken aan tafel met zijn allen van klein tot groot, ieder voor zich,op een van onze electrische gourmetbakplaaten.De platen zijn goed en makelijk schoon te maken. Natuurlijk is goed vlees de basis, aangevuld met bakgroente,aardappeltjes en allerlei vis en sausjes
+ Gourmet pakket +Gourmet pakket
- Biefstukje
- Varkenshaasje
- Kipfiletje
- Kip saté vlees
- Varkensfiletlapje
- Kip goulash
- Hamburgertje
- Kalkoen medalion
- Katenvinkje
- Stampertjes
- Reepjesvlees +/- 350gr p.p.
prijs per 100 gram € 2,19
Extra toebehoren (Graag 2 werkdagen vooraf bestellen)
- Aardappeltjes
- Partypan roerbakmix
- Rauwkost salade
- Rundvleessalade
- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Diverse sausjes uit eigen keuken
- Breekbrood
- Kruidenboter
- Gemarineerde gamba's
+ Gourmet All-in +Gourmet All-in
• Bieflapjes
• varkensfilet lapjes
• kipfilet
• kip goulash
• shoarma reepjes
• katen vinkjes
• mini saté
• stampertjes
• runderhamburgertjes
• kalkoen filetjes
• Drie soorten natte rauwkosten
• Sausjes ( 3 soorten)
• Kruidenboter
• Breekbrood( 1 per 5 personen )
• Diverse gourmet groentenprijs p.p. € 15,95
( eventueel gourmet set in bruikleen indien noodzakelijk) uiteraard zijn er ook luxe gourmet schotels te bestellen met o.a. haasbiefstuk, varkenshaas, struisvogel biefstuk, luxe vis soorten enz. Vraag naar de mogelijkheden
Prijs per 100gr
voor ...... € 2,19

Hapjesschaal
-
+ Bekijk de schalen +
+ Share plank +
Share plank voor 2 personen - €11,95
Met vitello tonnato carpaccio en de gebakken biefstuk teriyaki.Op de plank zit een borg van €10,00
+ Heerlijke hapjes schaal +Heerlijke hapjes schaal vol met warme hapjes! - €59,95
Deze schaal wordt geleverd met een hapjes pan om alles lekker te verwarmen.Op de hapjes pan zit een borg van €25,00
+ Heerlijke borrelplank +Heerlijke borrelplank - €21,95
Nacho's los bij te bestellen voor €4,95.Let op voor deze plank betaald u €10,00 euro borg.
+ Borrelschaal +Borrelschaal - €16,95
Heerlijke borrelschaal om groots van te genieten!
vanaf ...... € 11.95

Tepan yaki
Prijs op aanvraag

Wokpakket
- Shoarma reepjes
- Cajun reepjes
- Deense goulash
- Kipgoulash
- Beierse reepjes
- 3 Huisgemaakte sauzen
grill, knoflook, cocktail - 3 Soorten rauwkost met dressing
tok tok, slank, bloemkool. 130 gram p.p. - Bakgroenten
Aardappeltjes, champignons, uienringen, roerbakgroenten
- Huisgemaakte kruidenboter
- Breekbrood 1st. / 5 personen
- Huzaren salade 100g p.p.
(Wokpan vanaf 15 personen zolang de voorraad strekt)
(5 stuks vlees per persoon)
- Extra rauwkost - per 100 gram
€ 1.75
Per persoon
voor ...... € 13.75

Spelregels
Los bij te bestellen:
● Vers fruit - p/pers. € 2,49
● Extra rauwkost - per 100 gram € 1,75
● Borden en bestek vuil retour - per couvert € 1,65,-
Ter huur
● Koelwagen - p/stuk €75,-
Barbecue in bruikleen v.a. 15 personen (Mits voorradig)
● Schoonmaken BBQ / wok -
p/stuk € 17.50
Alle vernoemde prijzen zijn afhaal prijzen en alle genoemde prijzen onder voorbehoud van wijzigingen
Bezorgen in overleg

Catering op maat
Op aanvraag

Big green egg
- + Bekijk de mogelijkheden +
+ Picanha (rundvlees) +
Picanha (rundvlees)
Een Picanha is een stuk rosbief van een Rund. Om precies te zijn is het de Staartstuk van een rund. Een Staartstuk of Picanha is een bekende BBQ topper, doordat een vetlaagje de Picanha aan 1 kant bedekt Tijdens het garen van de Picanha smelt het vetlaagje deels weg in het malse vlees. Dit zorgt voor extra smaak en extra mals en sappig vlees.
- Leg het vlees voor je neer met de vet kant naar boven
- Snij de bovenkant van de vetlaag in tot aan het vlees ( ruitjes patroon)
- Marineer de Picanha naar smaak
- Leg de Picanha boven de kolen om direct te garen. Let op, door het vet kunnen er vlammen ontstaan
- Geef het vetlaagje een mooi bruin kleurtje
- Haal het vlees van het rooster en bereid de BBQ voor om indirect te garen, en zorg voor een temperatuur rond de 175-200°C
- En gaar de Picanha door tot een kern van 45 tot 53 °C (naar smaak)
- Laat de Picanha 15 min rusten in aluminiumfolie
- Serveer en snij de Picanha aan tafel voor je gasten
+ Kip op de BBQ +Kip op de BBQ
- Bereid je BBQ voor om indirect te garen, en zorg voor een temperatuur van 120-150 °C
- Marineer de hele kip naar smaak, laat de marinades minimaal een half uur intrekken
- Open een blikje bier en neem hiervan een flinke slok
- Laat de kip over het blikje bier zakken en zet deze op de BBQ
- Gril de kip ongeveer 60-80 minuten met de deksel dicht (mocht de kip te donker worden wikkel hem dan in met aluminiumfolie) tot een kerntemperatuur van 70° C in de Kipfilet en tot 85°C in de kippendij
- Laat de kip even rusten en eet smakelijk
+ Buikspek of Rib Roast +Buikspek of ‘Rib Roast’
Een stuk buikspek,of Rib Roast zo zacht als boter een heerlijk voorafje of lekker als hapje op een feestje. Maak een marinade met sojasaus, sesamolie, oestersaus,chilipoeder, bruine suiker, knoflook en zout in een zak. Leg het buikspek hierin en laat het buikspek hier 2 tot 24 uur in marineren. Leg het buikvet op het rooster van de Big Green Egg of BBQ 150oC en laat deze langzaam garen naar 65oC, maak een ruitjes patroon door het elke keer kwart slag te draaien. Het vet smelt langzaam over het vlees heen. Plaats de Conveggtor op zijn kop als hitteschild met een lekbak met beetje water erin op de Big Green Egg of BBQ, hier kan het vet in lopen. Big Green Egg of BBQ op 230oC en bak de zwoerd nog even lekker krokant. ( behandel de Rib Roast op de zelfde manier )
+ Kip taart +Kip taart
De Big Green Egg of BBQ op 130oC en plaats de convector. Maak een rub voor de kip van bv. gember,rode ui,bruine suiker, chilivlokken, zout en tijm en snij de kippendijen in niet te grote stukken. Bedek een bakblik met spek door deze dakpansgewijs op elkaar te leggen en iets van het spek over de rand te laten hangen om deze later dicht te kunnen vouwen. Vul het bakblik met laagje kip, hierop kan een laagje fijn gesneden groeten, denk aan bv Italiaanse groente of wokgroente. Dan weer laagje kip, laagje groente maar eindig met laagje kip en vouw het spek erover heen. Zet het bakblik op het rooster en verwarm de taart tot de kerntemperatuur van 60oC. Haal de taart dan uit de vorm en verwarm hem zonder bakblik nog even door tot 75oC, en smullen maar.
+ Entrecote +Entrecote
Verhit de Green Egg Big of BBQ tot 230oC – 250oC. Laat de entrecote op kamer temperatuur komen, kruid ze met verse tijm, rozemarijn, fijngehakte knoflook en leg ze op het rooster. Draai ze elke 1,5 a 2 minuten voor ene ruitjes patroon. Entrecote, hangt af van de dikte heeft maar 6 a 8 minuten grill tijd nodig. Haal vlees van de Big Green Egg of BBQ en laat het nog 5 a 10 min rusten. Entrecote kan natuurlijk ook in zijn geheel gebakken worden. ( zie picanha )
+ Diamanthaas +Diamanthaas
Laat een uur voor je gaat grillen, de diamanthaas op kamertemperatuur komen. Zorg ervoor dat de barbecue klaar is voor een high & fast grill sessie. Dit houdt in dat de temperatuur van de BBQ ongeveer 200ºC is. Het gietijzeren rooster zorgt hierbij voor extra mooie grill streepjes. Wrijf de diamanthaas in met wat olijfolie , en vervolgens met je geheime rub. Grill nu de diamanthaasjes rondom mooi bruin, en plaats de convectror om indirect te garen tot je en kern tussen de 48 – 52ºC hebt bereikt. Laat het vlees nog een minuutje of 10 rusten in aluminiumfolie voor je het aan gaat snijden.

Koude buffetten
Opgemaakte huzarensalade
Voor... € 9,75 p.p.
Per persoon
vanaf ...... € 9,75

Soepen
Heldere soepen
● Groentensoep / mager rundsvlees / gehaktballetjes / verse groente
● Kippensoep / kipfilet
● Bouillonsoep / mager rundvlees
● Tomatengroentensoep / gehaktballetjes
● Franse uiensoep / mager rundvlees / verse uien
Gebonden soepen:
● Tomaten cremesoep / gehaktballetjes
● Chineese tomatensoep / kipfilet / eieren
● Ossenstaartsoep / mager rundvlees
● Champignonsoep / gehaktballetjes / verse chapignons
● Bospaddenstoelensoep / kipfilet / verschillende soorten paddenstoelen
● Rundvleessoep / mager rundvlees
● Maissoep / gehaktballetjes / mais
● Kalfssoep / mager kalfsvlees
● Kippensoep / kipfilet
● Erwtensoep / allerlei soorten groente / varkensvlees
● Goulashsoep / magere varkens reepjes
● Aspergesoep / gehaktballetjes / verse aspeges
● Bloemkool / brocolisoep / gehaktballetjes / verse bloemkool / brocoli
● Lente uiensoep / gehaktballetje / verse lente ui
● Bruine bonensoep / mager varkensvlees / bruine bonen
● Mosterdsoep / reepjes gekookte ham
Prijs per liter
vanaf ...... € 5,49
